E. Č. | 16. 4. 2024, 11:34

Tega ni pričakoval nihče! Luka Dončić razkril, kje bo živel po koncu kariere in kaj bo počel

Profimedia

Luko Dončića si je v tej vlogi res težko predstavljati ...

Luka Dončić si je vzel čas za ameriško revijo Esquire in se razgovoril o marsičem zanimivem. Slovenski košarkarski zvezdnik se je med drugim dotaknil načrtov, ki jih želi uresničiti, ko se bo poslovil od športa. Glede na to, da je star šele 25 let, je trenutek, ko se bo odločil za upokojitev, še precej daleč, kljub temu pa Ljubljančan več kot očitno že ve, kaj bo počel nekoč, ko bo košarka postala preteklost.

Za stanje na bančnem računu mu tako ali tako ne bo treba skrbeti, ko bo končal kariero, bo zagotovo med najbogatejšimi Slovenci. Da bi torej moral delati za preživetje, se ni bati. Kljub vsemu pa se ne misli predajati brezdelju. Kot je Luka Dončić razkril za omenjeno revijo, se bo po koncu kariere ukvarjal s ... kmetijstvom!

"Ko se bom upokojil, bom kupil kmetijo!" je poudaril Luka Dončić in med drugim razkril tudi, da ga življenje v ZDA oziroma Teksasu, kjer nosi dres Dallasa, po koncu kariere ne zanima. "Kmetijo bom kupil v Sloveniji," je dodal simpatični košarkar, ki se s poljedelstvom in živinorejo že spoznava na kmetiji svojega prijatelja. Toda ali to pomeni, da bo tudi sam poprijel za vile, si nadel gumijaste škornje in se hkrati naokrog prevažal v traktorju? "Ne, ne, ne bi sam kmetoval, bi bil pa zraven," je pristavil Luka Dončić.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk