E. Č. | 6. 3. 2024, 08:55

Ko živce izgubi Luka Dončić: vsi govorijo o tem, kaj je Ljubljančan naredil po porazu z Indiano (VIDEO)

Profimedia

Posnetek se po svetovnem spletu širi kot požar.

V noči s torka na sredo je Dallas doživel nov poraz v ligi NBA, klubu iz Teksasa ni pomagalo niti dejstsvo, da je izjemni Luka Dončić proti Indiani dosegel kar 39 točk. V statistiko je vpisal tudi 11 podaj in 10 skokov, kar je bilo dovolj  za 14. trojni dvojček v sezoni. Kljub temu je Indiana slavila, in sicer je bila v gosteh od Dallasa boljša s 137:120.

Luka Dončić je bil po tekmi besen kot ris. Velikokrat do ušes nasmejani slovenski zvezdnik je obsedel ob robu igrišča in dokazal, da mu kljub odlični osebni statistiki porazi njegovega kluba še kako pridejo do živega. Ljubljančan je v navalu nemoči in razočaranja pograbil plastenko na sosednjem stolu in jo v besu vrgel na tla.

Tudi ko je Luka Dončić pozneje stopil pred novinarje, je bil vse prej kot razpoložen za pogovore. "Kako popraviti obrambo? Pravzaprav ne vem. Vemo pa, da moramo to popraviti," je bil redkobeseden sicer velikokrat za šale pripravljeni Luka Dončić, ki ga niti imenitna osebna statistika ni spravila v boljšo voljo: "Ni pomembno, želim samo zmagati, človek. To je to."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol