T.L. | 26. 4. 2020, 09:00

Luka Dončić: “Saj veste, kako pravijo, nikjer ni tako, kot je doma”

profimedia

Slovenski košarkarski zvezdnik lige NBA Luka Dončić je v pogovoru za svojo spletno stran poudaril, da mu za olimpijske igre ne bo zmanjkalo motivacije, četudi so jih zaradi pandemije novega koronavirusa prestavili na prihodnje leto.

Virus covid-19 je marca prekinil sezono v ligi NBA. Dončić pravi, da je bil to zanj šok: "Zame je bil to velik šok. Za novico smo izvedeli med tekmo. Nikoli si ne bi mislil, da bo imel ta virus takšne razsežnosti. Težko je bilo dojeti in sprejeti to novico."

Več o temu, kaj pravi Luka o igranju za slovensko reprezentanco si preberite v članku Luka Dončić vesel, da je doma.

Po prekinitvi je ostal v karanteni v Dallasu, da mu ni bilo dolgčas, sta poskrbela tudi njegova psa: "Čas sem si krajšal še z igranjem igric, pogledal sem kakšno serijo, vzdrževal pa sem redne stike s svojimi domačimi in prijatelji prek telefona."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AIR Gia 🐶😎

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Dončić se je odločil priti v Slovenijo in odločitve ne obžaluje. Nasprotno, pravi, da takšnih pogojev za trening, kot jih ima doma v okolici svoje hiše, nima v ZDA: "Vedel sem, da je to najboljša odločitev in nisem se motil. Tako fizično kot psihično mi bo čas, ki ga bom lahko do nadaljevanja lige NBA preživel v Sloveniji, dobro del. Saj veste, kako pravijo, nikjer ni tako, kot je doma."

Preberite še; Kaj pa te dni dela Zlatan Ibrahimović?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.