T.L. | 28. 4. 2020, 21:43

Maradona: Vrnitev na igrišče? Kot srečanje z dekletom.

profimedia

Diego Armando Maradona, eden od najboljših nogometašev vseh časov, sicer trenutni trener argentinskega prvoligaša Gimnasia La Plata, vse bolj pogreša nogomet.

Argentinski nogomet, kjer trenutno kot trener deluje tudi eden od najboljših nogometašev vseh časov Diego Armando Maradona, je bil ustavljen 16. marca, in sicer zaradi pandemije virusa covid-19. Za zdaj v južnoameriški državi še ni signalov, da bi se sezona kmalu lahko nadaljevala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modo Copa Argentina!!! Les dejo estas fotos del entrenamiento de ayer y de hoy. Un abrazo grande para todos 💙🐺💪 (Foto: @EvaPardoFotografia)

A post shared by Diego Maradona (@maradona) on

Ves svet je v zelo čudni situaciji. Veselim se trenutka, ko nam bodo državne oblasti znova omogočile igranje nogometa. Težko je, ko si vse življenje navajen vsakodnevnih rutin in aktivnosti, zdaj smo pa že skoraj dva meseca brez pravih obveznosti," je dejal 59-letnik, ki trenutno deluje kot trener argentinskega prvoligaša Gimnasia La Plata.

Pogovor z lokalnim časnikom El Dia de La Plata pa je zaključil v svojem slogu. "Komaj čakam, da znova pozdravim fante. To bo podobno vnovičnemu snidenju z dekletom, ki ga nisi videl nekaj časa."

Preberite še: Zakaj je Maradona navijače kluba Gimnasia La Plata primerjal s tistimi v Napoliju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.