Ž.A. | 21. 9. 2021, 08:54

Naši srebrni odbojkaši: poglejte, kako so reagirali po finalu (tudi zahvala poljskemu trenerju za provokacije)

Profimedia

September je bil od samega začetka odbojkarsko obarvan, saj smo dihali z našimi odličnimi odbojkaši. Prvenstvo se je končalo in osvojili so odlično srebrno medaljo, na kar ne bi mogli biti bolj ponosni! Kako pa so reagirali oni? Pokukajte v Instagram vpogled naših fantov.

Kaj na srebrno odličje pravijo oni?

#1 TINE URNAUT

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tine Urnaut ️ (@tineurnaut17)

Kako smo rekli? "Vsi za enega, eden za vse!!!" je zapisal Tine in se pod fotografijo zahvalil Sloveniji za vso izkazano podporo. Z veseljem je delil vse navijaške zgodbe, ki so se zvrstile na Instagramu in pokazal iskreno hvaležnost.

#2 Alen Pajenk

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Pajenk (@alenpajenk)

"Po štirih mesecih trdega dela, znoja, bolečine in številnih odrekanj je rezultat končno tu! Čeprav to ni zlato, je to vseeno velik uspeh in več kot ponosen sem na svoje ekipo, trenerje, osebje in predvsem na naše navijače! Hvala za neverjetno sezono in upam, da bomo v prihodnosti dosegli še več!" je zapisal Alen in tukaj nimamo za dodati čisto nič. Še enkrat lahko rečemo samo bravo.

#3 Dejan Vincic

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Vincic (@vincicdejan)

Dejan je zapisal, da ni ravno vedel, kako reagirati - biti jezen ali žalosten, ve pa, da je zelo ponosen na svojo ekipo, svoje brate. Še posebej pa se je zahvalil glavnemu trenerju poljske ekipe, saj so bili fantje zaradi njegovih provokacij in nesmiselnih besed še bolj energični in motivirani. Zaradi njega so bili še boljši in za to se mu iskreno zahvaljuje. 

Med drugim je čestital tudi zmagovalcem Italijanom in vsem navijačem, ki so jih spodbujali v dvorani in preko malih ekranov.

#4 Klemen Čebulj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klemen Čebulj (@klemencebulj)

Klemen je bil redkobeseden, kratek in jedrnat - "Ena velika družina, ki šteje 2 milijona ljudi."

#5 Rok Možič

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Možič (@rok_mozic9)

Pred začetkom je bil Rok edini v ekipi, ki še ni imel medalje iz evropskih prvenstev. Želja in njegove sanje so se mu izpolnile in dočakal je svojo finalno tekmo ter zasluženo medaljo.

Na fotografiji je ponosno pokazal odličen dosežek in se nasmejal s svojim kolegom Dejanom. "Hvala za lep sprejem!" je zapisal, saj so jih slovenski navijači prijazno pričakali in priredili veličasten sprejem.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.