29. 5. 2020, 16:41

Navijači Partizana napadli trenerja Sava Miloševića

Instagram

Srbijo pretresa nogometni škandal. Lokalni mediji poročajo, da so navijači Partizana napadli trenerja kluba Sava Miloševića, ki je sicer kariero na klopi črno-belih začel zelo uspešno.

Incident naj bi se zgodil že pred nekaj tedni na stadionu Partizana v klubski restavraciji. Srbski mediji poročajo, da je skupina Grobarjev Miloševića pričakala v klubski restavraciji in se z njim zapletla v glasno debato.

Privrženci črno-belih so trenerja povsem obkolili in ga spravili v kot ter mu primazali nekaj zaušnic. Vzrok za prepir naj bi bila neudeležba Miloševića na sestanku z navijači dan prej.

Nadvse zanimivo je, da je informacija prišla na dan šele po nekaj tednih in da za zdaj nihče od vpletenih tega ne želi komentirati.

46-letni Milošević, nekdaj izvrstni napadalec, je ob Partizanu igral še za Aston Villo, Parmo, Real Zaragozo, Espanyol, Osasuno in Celto, kariero pa je leta 2008 sklenil v Rubinu iz Kazana. Za Srbijo je odigral 102 tekmi in dosegel 37 golov.

Srbski mediji hkrati poročajo, da je Milošević glavni kandidat za trenerja Aston Ville in da naj bi kmalu zapustil klop Partizana.

Srbska Superliga se po prekinitvi nadaljuje v petek, 29. maja, obračune pa lahko spremljate na Sportklubu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.