T.L. | 25. 4. 2020, 07:45

Nekateri sedijo doma, Zlatan Ibrahimovič lovi ribe

Instagram Zlatan Ibrahimović
Nekateri sedijo doma, Zlatan Ibrahimovič lovi ribe (foto: Instagram Zlatan Ibrahimović)

Posebni in izkušeni napadalec Zlatan Ibrahimovič, ki je nazadnje igral v Milanu, je v preteklih mesecih postal 25-odstotni lastnik Hammarbyja, s čimer je nedvomno razjezil prebivalce sicer svojega domačega mesta Malmöja.

A to še ni vse, številni celo napovedujejo, da bo Zlatan Ibrahimovič svojo kariero zaključil ravno pri branilcu naslova iz lanske sezone, potem pa naj bi celo postal trener tega kluba. A to so za zdaj zgolj ugibanja.

38-letnik je pred kratkim sicer že dejal, da ne namerava več ostati v Milanu, predvsem zaradi čudnih odločitev predsednika. Napadalec bo po koncu letošnje sezone postal prost igralec in bo lahko brez odškodnine zapustil Milan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skillz skillz skillz during quarantine. Do like @paulpogba @lisafreestyle and me. Show yours skillz with a ⚽🏀🏈⚾🥎🏐🏉🏓🏸🏉🎱 and tag a friend #homeskillschallenge

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Med treningi, ki jih opravlja s Hammarbyjem, Zlatan Ibrahimović najde  čas tudi za ribolov. Švedski zvezdnik se je na Instagramu pohvalil z veliko trofejo.

Sportklub je že pisal, da se je Zlatan Ibrahimović med epidemijo koronavirusa vrnil na Švedsko, kjer so omejitve gibanja veliko bolj ohlapne kot v preostalem delu Evrope. Priljubljeni Ibra bo očitno kmalu zaigral pred domačim občinstvom, saj Švedska za junij že načrtuje nadaljevanje vseh lig, in to pred polnimi tribunami. Več preberite na tej povezavi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.