Uredništvo | 8. 4. 2024, 13:16

Slekla kombinezon in si nadela poročno obleko: poglejte, kako se bo po novem pisala Nika Križnar (FOTO)

Instagram/Nika Križnar/Grega Valančič

Po sobotni poroki je mlada slovenska smučarska skakalka že spremenila priimek. In ne samo to, svoje sledilce na družbenih omrežjih je navdušila z novimi poročnimi fotografijami.

Dobitnica velikega kristalnega globusa Nika Križnar je v zakonski stan skočila le nekaj tednov po koncu letošnje sezone. Kot smo že poročali, je večno zvestobo obljubila svojemu dolgoletnemu partnerju Aljažu Vodanu. Naj omenimo, da je Vodan nekdanji smučarski skakalec, danes pa trenira otroke pri SK Triglav Kranj. 

Veselo novico o poroki je mladoporočenka delila na družbenih omrežjih, kjer je objavila tudi prvo čudovito poročno fotografijo. 24-letna nevesta je pohitela in je na Facebooku že spremenila priimek. Po poroki je prevzela moževega, tako da jo na omenjenem družbenem omrežju po novem najdete pod imenom Nika Vodan. To pa še ni vse.

S sledilci je delila tudi nekaj novih utrinkov s poroke. Med drugim je objavila fotografijo, na kateri se z možem poljubljata pred svati.

Nato je objavila še čudovito, bolj intimno fotografijo, ki je bila posneta v objemu narave. Na njej se mladoporočenca predajta čustvom. Poročne fotografije je posnel profesionalni fotograf Grega Valančič.

Ob tej priložnosti čestitamo Niki in Aljažu Vodanu za njuno novo življenjsko pot in jim zaželimo obilo ljubezni, sreče in uspeha v vseh prihodnjih izzivih, ki jih bo prinesla njuna skupna pot. Čestitke!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord