A. B. | 14. 4. 2022, 10:32

FOTO: Ronaldo storil več škode kot koristi. Javila se je MAMA dečka, ki ga je UDARIL

Profimedia

Videoposnetek, ki je zaokrožil po spletu, prikazuje Christiana Ronalda v napadu jeze. Po porazu na nogometni tekmi je namreč po roki udaril mladega navijača in mu iz rok zbil telefon. Po tem, ko se je opravičil, se je javno oglasila dečkova mama. Kaj je povedala? 

Mama avtističnega dečka, ki ga je Cristiano Ronaldo po porazu proti Evertonu udaril po roki in mu pri tem izbil telefon, je povedala, da si napadalca Manchester Uniteda ne želijo več niti ogledati na tekmi. 

Ronaldo se je za tem opravičil prek Instagrama in pretresenega 14-letnika povabil na ogled ene izmed naslednjih tekme na Old Traffordu. Opravičilo oziroma prej odsotnost le tega me je še bolj razjezila,Sarah Kelly.Zelo nesramno, da ljudem razlaga, kako se je opravičil, če pa tega sploh ni storil. V redu, objavil si zapis na družbenih omrežjih, a opravičiti bi se moral mojemu sinu.

"Imel je več ur časa za razmislek. Lahko bi pridobil naše podatke in bi to opravili v zasebnosti. S tem bi bila zadovoljna."

"Marsikdo je mahal s telefonom. Jacob je bil v svojem svetu, povedal mi je, da bo snemal Ronalda, ker naj bi bil poškodovan. Sploh ni bil osredotočen nanj, ampak na njegovo nogo. Ni vedel, kaj se dogaja, dokler ni njegov telefon pristal na tleh," je še dodala Sarah. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S O B R E F U T (@_sobrefut1)

"Ronaldo je vedel, da so tam otroci. Z njimi se je rokoval pred tekmo. Če bi se to zgodilo na ulici, bi bil aretiran. Tudi sam je oče, zato sem prepričana, da bi bil enako šokiran, če bi se kaj takšnega zgodilo njegovemu sinu."

Ronadovemu povabilu se, kot pravi, ne bodo odzvali. "Vprašala sem Jacoba, če bi želel na tekmo, on pa mi je odvrnil, da ga noče več videti. To je žalostno, saj je bil Ronaldo eden glavnih razlogov za obisk tekme Uniteda."


Na videoposnetku si oglejte, kako je v jezi reagiral Christiano Ronaldo.