J. B. | 10. 1. 2023, 15:13

Cristiano Ronaldo je tovarna denarja: Portugalcu v Savdski Arabiji še dodatnih 200 milijonov evrov (preverite, zakaj)

Profimedia

Legendarni nogometni zvezdnik je v želji po še dodatnem zaslužku očitno pripravljen obrniti hrbet svoji rodni domovini ...

Kot da to, da bo zgolj z igranjem nogometa za Al Nassr po zaslugi plače in dodatnih bonusov letno zaslužil kar 200 milijonov evrov, še ne bi bilo dovolj, si je Cristiano Ronaldo ob prestopu v Savdsko Arabijo zagotovil še dodaten astronomski zaslužek.

Dodatno bogastvo

Čeprav se Ronaldo trudi prepričati javnost, da je za Al Nassr v prvi vrsti podpisal, ker je v Evropi dosegel vse, kar je lahko, in da zaradi tega ni več našel pravega motiva, so zlobni jeziki drugačnega mnenja. In glas teh se je še okrepil, potem ko je luč sveta zagledala govorica, da se je Ronaldo v Savdski Arabiji dogovoril še za dodaten "posel", ki mu bo prav tako navrgel pravo bogastvo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

AFP poroča, da bo Ronaldo postal ambasador Savdske Arabije, in sicer pri prav posebnem projektu. Savdska Arabija se poteguje za organizacijo svetovnega prvenstva leta 2030, obraz njene kandidature pa bo očitno prav Cristiano Ronaldo. In zaslužek? Jasno: 200 milijonov evrov!

Komu mar za Portugalsko

Ob tem je zanimivo, da je kandidaturo za organizacijo SP 2030 skupaj s Španijo in Ukrajino napovedala tudi Portugalska. Njegova Portugalska ... Toda za Ronalda to očitno ni bila prevelika ovira, da ne bi priskočil na pomoč enemu od tekmecev svoje lastne države ... Za denar vse, kajne?

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord