R.S. | 12. 10. 2023, 19:31

Težave za Davida Beckhama? Oglasila se je njegova domnevna ljubica

Profimedia

Očitno želi povedati svoj del zgodbe ...

Nekdanji nogometaš David Beckham je nedavno na Netflixu izdal dokumentarno serijo Beckham, ki je postala prava uspešnica. V seriji sta z ženo Victorio Beckham prvič spregovorila o nogometaševi aferi leta 2004 in kako je bil njun zakon pod velikim pritiskom. Čeprav nista omenjala imen (prav tako nista nikoli naravnost povedala, da govorita o nezvestobi), pa je jasno, da sta govorila o Rebecci Loos, ljubici Beckhama, ki je pred skoraj dvajseti leti javno priznala, da je imela z nogometašem afero. 

Victoria Beckham je povedala, da ji je bilo težko: "To je bilo najtežje obdobje, saj se je zdelo, da je svet proti nama. Če sem povsem iskrena, sva bila drug proti drugemu. Sploh vam ne morem povedati, kako težko je bilo in kako je to vplivalo name. To je bila nočna mora." Njen mož je na vprašanje, kako sta prebrodila težave, odgovoril: "Ne vem, preprosto res ne vem."

Profimedia

Po izidu dokumentarne serije so se Beckhamovi oboževalci spravili na njegovo domnevno ljubico - na družbenih omrežjih so ji poslali več sovražnih komentarjev. 46-letnica pa očitno premišljuje, da bi ponovno spregovorila o skoku čez plot. Na Instagramu je namignila, da želi spregovoriti in deliti svojo zgodbo. "Del mene želi še naprej ostati sklonjene glave in živeti naprej, drugi del pa želi spregovoriti. Kaj menite vi?" je vprašala svoje sledilce. 

Štirimesečna afera

Loosova je bila v preteklosti Beckhamova osebna asistenka. Prvič je zaslovela leta 2004, ko je trdila, da sta imela štirimesečno afero, povedala pa je tudi, da je bil izvrsten ljubimec in da ji je po spolnih odnosih v posteljo prinesel jagode.

Po aferi se je posvetila učenju joge, prav tako pa je postala maserka. Od leta 2009 je večinoma živela zunaj žarometov, svoje račune na družbenih omrežjih pa je namenila objavam o svoji družini in karieri. Prvega otroka je rodila leta 2009, drugega pa tri leta pozneje. 

Instagram/rebeccaloosofficial/fotomontaža

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol