R. K. | 31. 8. 2022, 12:35

Bizaren škandal: v izsiljevanje francoskega nogometnega zvezdnika naj bi bil vpleten tudi nekdanji nogometaš Sežane

Profimedia/posnetek zaslona/YouTube/ FDT

Nepridipravi od slavnega nogometaša zahtevajo večmilijonsko odkupnino. Z njimi sodeluje tudi zvezdnikov starejši brat, prav tako nogometaš, ki je bil kratek čas član slovenskega prvoligaša.

Francoski nogometni reprezentant Paul Pogba, ki trenutno igra za sloviti italijanski Juventus, se je zapletel v bizaren škandal. Vpleten je tudi njegov brat Mathias, ki je nekaj časa nosil barve Tabora Sežana.

Paul Pogba je postal žrtev izsiljevalcev, ki mu grozijo z objavo zanj obremenilnih videoposnetkov, poročajo francoski mediji. Da bi pridobil nekaj časa, je nepridipravom že plačal 100.000 evrov. A, kot pravi, ti od njega zahtevajo vrtoglavih 13 milijonov evrov, da posnetkov ne bi objavili.

Profimedia

Kaj točno je na domnevno obremenilnih posnetkih, ni znano. Po mnenju izsiljevalcev pa bodo Pogbaju, če pridejo v javnost, uničili kariero. 

Združbo izsiljevalcev naj bi sestavljali zvezdnikovi prijatelji iz otroštva, z njimi pa sodeluje tudi njegov starejši brat Mathias, ki je lansko leto podpisal pogodbo s slovenskim prvoligašem Tabor iz Sežane. Njegova zgodba v Sloveniji se je sicer neslavno zaključila, saj je klub zapustil, še preden je prvič uradno nastopil.

Pogba izsiljevalcem že plačal 100.000 evrov

Mathias se je pojavil v bizarnem videu, ki je zaokrožil po spletu. V njem je prebral izjavo, v kateri napoveduje razkritja v povezavi s svojim zvezdniškim bratom. Po poročanju francoskih medijev se je nogometaš Juventusa že odzval in za začasen molk plačal 100.000 evrov. 

Izsiljevalci sicer trdijo, da so o Pogbajevih nečednostih molčali 13 let. To naj bi bil tudi razlog, da zahtevajo 13 milijonov evrov "odškodnine".

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol