K. R. | 26. 10. 2023, 19:03

Pique vsem na očeh stopil v prazno in zgrmel z odra: Shakirini oboževalci prepričani, da je to karma (VIDEO)

Profimedia

Oboževalci kolumbijske zvezdnice so si privoščili kar nekaj privoščljivih komentarjev.

Španski nogometni zvezdnik Gerard Pique, ki je čigar ločitev s kolumbijsko pop zbezdnnico Shakiro je v zadnjem obdobju dvigovala precej prahu, je na nedavnem dogodku ponesreči padel z odra, kar so izkoristili Shakirini oboževalci in nogometaševo nesrečo označili za karmo. Po spletu je zaokrožil tudi videoposnetek padca.

Nenadoma zgrmel v globino

36-letni Pique, ki je po ločitvi od Shakire v zvezi s 24-letno Claro Chio Marti, se je pred kratkim udeležil uvodnega dogodka svojega nogometnega turnirja Kings League Americas. V nekem trenutku se je začel pomikati proti robu odra, kjer je stala skupina obiskovalcev, da bi se enemu izmed njih podpisal na dres. Ko se je s pisalom že skoraj približal otroku, ki je v rokah držal dres, pa je nenadoma stopil v prazno in zgrmel v globino

V nadaljevanju posnetka, ki se je razširil po družbenih omrežjih, je videti šokirane oboževalce, ki se nagibajo čez rob, da bi videli, ali je z nogometašem vse v redu. Izkazalo se je, da se pri padcu na srečo ni poškodoval.

Profimedia

Zamera do nogometaša

So si pa Piqueja ob nesrečnem padcu z odra privoščili mnogi Shakirini oboževalci, ki so mu zamerili zaradi ločitve od pevke, ki je bila posledica njegovega skoka čez plot. 46-letna zvezdnica mu tega, da jo je prevaral in zamnejal za veliko mlajšo, nikakor ne more odpustiti. Maščevala se mu je tudi s svojo glasbo, v eni od svojih uspešnic je na primer pela: "Zamenjal si ferrarija za twinga, zamenjal si rolex za casio".

Podobno so mu zamerili tudi pevkini oboževalci, ki so od takrat še posebej pozorni na njegove napake. Padec so označili za karmo. "Če ne spoštuješ kraljice odra, ne pričakuj, da bo oder spoštoval tebe," se je glasil eden od komentarjev, nekdo drug pa je zapisal, da je Shakirina voodoo lutka učinkovita. "Stvari mu ne grejo, odkar je Shakira s svojimi boki odmigala vstran," je zapisal nekdo tretji.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol