R.S. | 1. 4. 2023, 13:49

Izbranka pokojnega nogometaša rodila sina (za katerega nikoli ni izvedel)

Instagram/Kelly Kay

"Za vedno bom hvaležna za najin skupni čas, čeprav je bil skrajšan, in čudovit blagoslov, ki si mi ga zapustil," je zapisala po njegovi tragični nesreči. 

Spencer Webb je bil igralec ameriškega nogometa, ki je julija lani umrl zaradi padca s klifa. Webb je igral za univerzitetno nogometno ekipo Oregon Ducks. Njegova partnerica Kelly Kay je mesec dni po njegovi smrti naznanila, da je noseča. "Ustvarila sva angela, preden so nebesa dobila novega. Vse, kar si si kdaj želel, je biti oče. Od zgoraj vem, da boš bil najboljši."

Zdaj je 30-letnica na družbenih omrežjih zapisala, da je rodila njunega sina. "Spider Webb 3/30/23," je napisala zraven fotografije, na kateri v naročju drži novorojenčka. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Kay (@kellykay)

30-letnica je s svojimi sledilci delila potek nosečnosti in žalovanja za pokojnim partnerjem. "Šest mesecev smrti. Šest mesecev življenja. Pol leta je šlo mimo tako hitro. Pol leta časa, ki se je ustavil. Tvoj glas, tvoj smeh, tvoj vonj, tvoje šale, tvoja energija, vse to je še vedno tu. Nikoli ne bom razumela zakaj se je to zgodilo" je zapisala pol leta po njegovi smrti.

"Za vedno bom hvaležna za najin skupni čas, čeprav je bil skrajšan, in čudovit blagoslov, ki si mi ga zapustil," je še dodala. "Rekla sva za vedno in mislila sva resno. Ljubim te v tem življenju in v vseh ostalih."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Kay (@kellykay)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol