R.S. | 8. 4. 2023, 19:26

Drame še ni konec: Pique je vpleten v nov ljubezenski trikotnik ... tokrat s Pepom Guardiolo

Instagram/Gerard Pique/Profimedia/fotomontaža

To je škandal, ki ga ni pričakoval nihče. Govorice zagotovo ne bodo dobro vplivale na zakonsko življenje Pepa Guardiole in njegove žene Cristine Sierre, ki sta skupaj že 27 let.

Gerard Piqué se vedno znova znajde v središču medijske pozornosti. Nekdanji nogometaš se je lansko leto zaradi nezvestobe po dobrem desetletju razšel s pevko Shakiro, ki jo je prevaral s študentko Claro Chio Marti

Zdaj je 36-letnik vpleten v nov škandal. Španski mediji poročajo, da ga je Clara prevarala z 52-letnim Pepom Guardiolo, ki je bil njegov nekdanji trener. Do domnevne nezvestobe naj bi prišlo, ko je študentka izvedela, da ima Piqué afero z mlado odvetnico Julio Puig

Guardiola naj bi študentko poznal od prej, saj so njegovi otroci z njo obiskovali isto šolo. Tako Piqué kot Clara se na trditve še nista odzvala. 

Težave v zakonu?

Govorice zagotovo ne bodo dobro vplivale na zakonsko življenje Pepa Guardiole in njegove žene Cristine Sierre, ki sta skupaj že 27 let. Prvič sta se spoznala kot najstnika, poročila pa sta se leta 2014. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol