29. 9. 2022, 19:00 | Vir: STA

Kaj se dogaja?! Ronaldo po vsem, kar se mu je zgodilo, poiskal pomoč psihiatra!

Profimedia

Slovitemu Portugalcu se življenje sesuva pred očmi. Za svoj klub igra malo, obtožili so ga nasilnega obnašanja, kritizirajo ga v rodni domovini, težave ima tudi doma. Nič čudnega, da je poiskal strokovno pomoč ...

Nogometaš Manchester Uniteda, portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo, je poiskal pomoč pri znanem kanadskem kliničnem psihologu in pisatelju Jordanu Petersonu. Ronaldo je pred dvema tednoma na družbenih omrežjih objavil fotografijo s Petersonom.

Potem ko je prebral eno izmed Petersonovih knjig, se je napadalec Manchester Uniteda odločil, da ga povabi k sebi domov v Manchestru med Petersonovim obiskom v Veliki Britaniji.

"Pred nekaj meseci je imel težave v življenju, zato mu je njegov prijatelj poslal nekaj mojih videoposnetkov. Rekel je, da jih je gledal in nato prebral mojo knjigo. Ronaldo misli, da mu je knjiga pomagala, nato pa je hotel govoriti z menoj. Pogovarjala sva se približno dve uri. Pokazal mi je opremo, ki jo uporablja za ohranjanje vrhunske forme, pogovarjala sva se o njegovih podjetjih in o tem, kaj želi početi v prihodnosti, ter o ovirah, s katerimi se sooča," je dejal Peterson v televizijski oddaji Piersa Morgana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Sedemintridesetletni Ronaldo je v tej sezoni za Manchester United odigral le osem tekem v vseh tekmovanjih in dosegel le en gol. Izpustil je večino predsezonskih treningov rdečih vragov, saj naj bi se želel preseliti v klub, ki to sezono igra v ligi prvakov, čeprav ima pogodbo s klubom z Old Trafforda do konca sezone. Ronaldo je postal tarča kritik medijev in navijačev v domovini, ker se portugalski reprezentanci ni uspelo uvrstiti v finale lige narodov.