J. B. | 26. 9. 2022, 09:26

Kako sploh lahko spiš, Ronaldo?! Mama nesrečnega otroka napadla zvezdnika

Profimedia/fotomontaža

Portugalski nogometaš je tokrat očitno res prestopil mejo okusnega, zaradi zares nedopustne poteze mu zdaj grozi ostra kazen.

Čeprav se je incident zgodil že aprila letos, je Nogometna zveza Anglije (FA) šele zdaj začela disciplinski postopek proti Cristianu Ronaldu. Portugalcu, ki si trenutno klubski kruh služi pri angleškem velikanu Manchester Unitedu, grozi prepoved igranja, čeprav v tem trenutku še ni povsem znano, koliko časa bi lahko preživel na stranskem tiru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kaj se je zgodilo? Po koncu tekme med Unitedom in Evertonom, ki jo je klub iz Liverpoola dobil z 1:0, je do Ronalda pristopil mlajši fant. Nekdanji nogometaš Reala iz Madrida se je odzval povsem neprimerno, 14-letnemu avtistu je iz rok izbil telefon, ki se je ob padcu razbil. Mladenič z imenom Jacob je hkrati utrpel lažjo poškodbo dlani.

Vsak dan govori o tem, kaj se mu je zgodilo

Ronaldo se je po dogodku javno opravičil, tudi vodstvo Uniteda vztraja, da bo svojemu nogometašu stalo ob strani. Toda fantova mama tudi pet mesecev po dogodku ne skriva ogorčenja zaradi nogometaševega neprimernega obnašanja. Prepričana je, da so odgovorni v preteklosti Ronaldu vse prevečkrat pogledali skozi prste, zdaj pa bi moral biti končno ostro kaznovan.

Profimedia

"Upam, da bo dobil kazen, ki si jo zasluži," je za The Mirror izjavila Sarah Kelly in dodala: "Njegovo obnašanje je nesprejemljivo in ne more se prav vsakič izogniti kazni. Kako sploh lahko spi v miru, potem ko je mlademu fantu povzročil tako veliko stisko. Odgovorni bi ga morali kaznovati že pred pol leta. Moj sin vsak dan govori o tem, kaj se mu je zgodilo. Prav tako še vedno ni dobil svojega telefona nazaj."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord