R.S. | 12. 6. 2023, 10:29

Na prvo obletnico poroke se je nesrečnemu nogometašu poslabšalo stanje (to je zapisala njegova žena)

Instagram/Alba Silva

Njegova žena še ni izgubila upanja, da se bo prebudil iz kome. 

Sergio Rico je španski nogometni vratar, ki je 28. maja doživel hudo nesrečo. Padel je s konja, ta pa ga je ob padcu s kopitom zadel v glavo. Utrpel je hude poškodbe glave, njegovo stanje je bilo kritično. Dali so ga v umetno komo, nekaj dni pozneje so ga začeli prebujati - vendar ni šlo vse po načrtih. Čeprav so bili zdravniki takrat optimistični, pa so ga pozneje morali ponovno dati v umetno komo. 29-letnik se še vedno bori za življenje, od nesreče še ni bil pri zavesti. 

Ob strani mu stoji njegova žena Alba Silva, s katero bi 11. junija praznovala prvo obletnico poroke. Na družbenih omrežjih je delila ganljiv zapis: "11. junij. Pred letom dni je bil to najsrečnejši dan mojega življenja, čakal si me pred oltarjem s solznimi očmi, ko si gledal, kako prihajam z vsemi ljudmi, ki jih imava rada. Vedno se spomnim tega pogleda. To je bil trenutek, o katerem sva sanjala, odkar sva se spoznala. Že od začetka sem vedela, da boš ti ljubezen mojega življenja. Še nikoli nisem srečala nikogar z bolj plemenitim in lepšim srcem, kot je tvoje, zaradi katerega želijo vsi biti blizu tebe."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Silva (@albasilvat)

Dodala je tudi, da njuna zveza ni popolna, vendar je vseeno čudovita. "In ne, nisva popoln par, so tudi težji dnevi in se prepirava zaradi nesmislov, vendar sem popolnoma srečna, ko sem s teboj doma na kavču, z najinimi kužki. Nikoli me ne pustiš na cedilu, si najbolj pogumen in močan človek, kar jih poznam, zato vem, da ne boš obupal, za naju, za najino družino, ki jo morava še razširiti, za vse srečne trenutke, ki mi jih dolguješ, za vse ljudi, ki te imajo radi, za vse obletnice, ki jih morava praznovati, moja ljubezen."

Od nesreče sta minila že dva tedna, Rico pa še vedno ni pri zavesti. Upanja, da se mu bo stanje izboljšalo, njegova žena ni izgubila. "Skupaj sva šla čez veliko stvari in vem, da nama bo uspelo, da boš kmalu bral te besede in me držal za roko, da mi boš dal mir, ki mi ga znaš dati samo ti. Ni bila takšna obletnica, kot sem si jo predstavljala, vendar obljubim, da bova, ko se boš zbudil, praznovala vsak dan, ki ga imava skupaj. Tako zelo te pogrešam. Ljubim te, moj Serg. Vedno močan."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol