J. B. | 25. 11. 2022, 11:52

Na ravni zvezdnikov lige NBA: Benjamin Šeško na betonskem igrišču zabijal kot za šalo, zadeval za tri in izvajal izjemne vragolije (VIDEO)

Profimedia

Nogometni reprezentant, ki bi bil uspešen tudi pod obroči. Napadalec Salzburga je med obiskom Radeč z javnostjo delil posnetek svojega nespornega košarkarskega znanja in navdušil!

Odločil se je za nogomet in ni naredil napake. Strokovnjaki so prepričani, da je le vprašanje časa, kdaj bo Benjamin Šeško postal eden najboljših napadalcev na svetu. Že zdaj, pa ima komaj 19 let, je dosegel veliko. Igra za Salzburg, poleti bo za 25 milijonov evrov prestopil v RB Leipzig, hkrati je že zabil pet golov za člansko reprezentanco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvis Basanovic (@pro_transfer_agency)

Ob tem marsikdo ne ve, da je bil Šeško v mlajših letih zelo nadarjen tudi v košarki. Več let jo je treniral, bil tudi član mlajših reprezentančnih selekcij in v nekem trenutku je prišel do točke, ko se je moral odločiti, kako naprej: ali bo nogometaš ali košarkar. Odločil se je za nogomet, a še vedno uživa v košarki. In da je pod košem resnično zelo dober, priča posnetek, ki je v javnost prišel v teh dneh.

Bil bi izjemen Dončićev soigralec

Šeško se je med premorom, ki v klubskem nogometu vlada zaradi svetovnega prvenstva, odpravil na betonsko košarkarsko igrišče v Radečah. Tam je izjemno natančno metal na koš, zabijal žogo skozi obroč in izvajal številne druge vragolije. Če bi ga ob tem opazoval nekdo, ki nima pojma, kdo je Benjamin Šeško, bi bil zagotovo prepričan, da je na delu zvezdnik iz lige NBA. In posnetek zares priča o tem, da je lahko Luki Dončiću še kako žal, ker se Šeško ni odločil za košarko. Kakšnega reprezentančnega soigralca bi imel ob sebi!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.