28. 4. 2022, 19:38

Kaj se dogaja z najbolj znanim nogometnim agentom: je na robu smrti?

Profimedia

Zakaj so mediji zastopnika Zlatana Ibrahimovića že dvakrat v tem letu razglasili za mrtvega? Komu gre v nos, da ta uspešni agent sploh obstaja?

Italijanski mediji so poročali, da je v Milanu umrl eden najbolj znanih nogometnih managerjev Mino Raiola, ki zastopa interese številnih zvezdnikov tega športa. A novica se je izkazala kot lažna, zdravniki v bolnišnici San Raffaele so potrdili, da je v težkem stanju, a še vedno živ.

To naj bi dokazoval tudi tvit z njegovega računa, v katerem je zapisano, da je jezen, da so ga pokopali že drugič v štirih mesecih in da je videti, da lahko tudi oživi. 

Štiriinpetdesetletnemu zastopniku Erlinga Haalanda, Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbaja in še nekaterih odličnih nogometašev so januarja v Milanu operirali pljuča, a zdravniki so takrat trdili, da je šlo za rutinsko operacijo.

Vstal od mrtvih

Vendar nekateri ugledni italijanski mediji trdijo, da je Raiola v resnem stanju, a da ni umrl, znani novinar Fabrizio Romano pa je celo poročal o Raiolini izjavi, v kateri je agent dejal: "Trenutno zdravstveno stanje za tiste, ki se sprašujejo: že drugič v štirih mesecih me ubijajo. Zdi se, da lahko vstanem od mrtvih", je rekel Raiola.

Izjavo je podal tudi Alberto Zangrillo, vodje oddelka za anestezijo in intenzivno terapijo v bolnišnici v San Rafaelu v Milanu. "Ogorčen sem nad telefonskimi klici psevdonovinarjev, ki ugibajo o življenju človeka, ki se zanj bori," je dejal. 

Italijanski mediji pišejo, da je stanje italijansko-nizozemskega agenta, enega najbogatejših in najbolj znanih na svetu, zelo resno. Januarja letos so se začele širiti govorice o njegovi nujni hospitalizaciji v "San Rafaelu", a je sam Raiola pozneje to zanikal. Želimo mu čimprejšnje okrevanje. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord