N. V. | 3. 1. 2024, 12:37

Vse je šlo narobe: Neymar organiziral križarjenje, kjer se je zgodila huda nesreča (FOTO)

Facebook/The Football Arena

Nihče ne ve, zakaj je to storil.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je v zadnjih dneh leta 2023 organiziral križarjenje, kjer se je zgodila velika tragedija. Številni mediji poročajo, da je brazilski bloger Carlos Alberto Mota Candreva skočil s palube v vodo in izginil. Njegovega trupla še niso našli.

Carlos Alberto Mota Candreva

Carlos Alberto Mota Candreva

Facebook/Carlos Candreva

Nogometaša menda v času nesreče ni bilo na krovu. Prav tako ni znano, zakaj je 32-letni bloger skočil čez krov ladje z 18 nivoji pred očmi svojega dekleta Vitórie Bárbare Momenso. V zvezi sta bila približno dve leti. Rekla je: "Nisem imela možnosti skočiti za njim. Vse se je zgodilo zelo hitro. Bila sem šokirana."

Christiane Mota da Silva, sestra blogerja, je dekle obtožila, da je za vse kriva ona. Pravi, da je bil njen motiv le bratov denar. "Carlos je bil praktično brez denarja. Porabila je ves denar. Kupila je vozovnice za to križarjenje, ker so bile to njene sanje. Tega ne bo nikoli priznala, vendar je odgovorna za vse, kar se je zgodilo. Ni ga vrgla čez krov, ampak je ona tista, ki ga je pripeljala do te točke," je povedala blogerjeva sestra.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol