R.S. | 23. 6. 2023, 12:14

Neymar javno priznal varanje noseče partnerice, komentar njegovega očeta razjezil številne

Instagram/Neymar

Skesani nogometaš se je opravičil in priznal, da je naredil veliko napako. Zapis je komentiral tudi Neymarjev oče ...

Brazilski nogometaš Neymar je na družbenih omrežjih priznal, da je prevaral svojo nosečo partnerico Bruno Biancardi. Priznal je, da je naredil napako in jo prosil za odpuščanje. "To delam za vaju in za najino družino. Opravičujem se, kar se opravičiti še da. Tega mi ni bilo treba storiti, ampak te potrebujem v našem življenju. Videl sem, kako zelo si trpela zaradi vsega tega in kako si želiš biti z mano in kako zelo želim biti jaz s tabo. Naredil sem napako," je zapisal skesani nogometaš. 

Par je pred dvema mesecema sporočil, da pričakuje prvega skupnega otroka. Za Neymarja bo to že drugi otrok - ima že 11-letnega sina Davija Lucco.

Kontroverzen zapis njegovega očeta

Zapis nogometaša je komentiral tudi njegov oče Neymar Santos starejši. "Tako je, sin ... življenje nas vedno uči. Čestitam," je komentiral pod fotografijo. Oboževalci pa so bili nad njegovim zapisom zgroženi. "Zakaj mu čestita? Očitno jabolko ne pade daleč od drevesa," se glasi eden izmed komentarjev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Ni prvič varal

Neymar in Biancardijeva sta par od leta 2021, leto pozneje pa sta se zaročila. Zaroka je trajala le nekaj mesecev, saj sta se zaradi nogometaševe nezvestobe razšla. Vendar očitno nista znala drug brez drugega, saj sta na Neymarjev 31. rojstni dan potrdila, da sta spet skupaj. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord