23. 6. 2022, 19:35

Neymarjevo letalo je moralo zasilno pristati: kaj se je zgodilo?

Twitter/Ligi transfers

Na poti proti Braziliji je letalo naredilo nekaj postankov, v Fort Lauderdaleu na Floridi in nato še na Barbadosu.

Na poti v Sau Paulo je bilo Neymarjevo zasebno letalo zaradi tehničnih težav prisiljeno zasilno pristati v severnem brazilskem mestu Boa Vista. Vsi v notranjosti, vključno z napadalcem Brazilije in PSG, so letalo zapustili nepoškodovani.

30-letnik se je vračal iz Las Vegasa s svojim zasebnim letalom, izdelanim leta 2008. Na poti proti Braziliji je letalo naredilo nekaj postankov, v Fort Lauderdaleu na Floridi in nato na Barbadosu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Nogometaševa agencija je objavila izjavo: "Zaradi manjše težave v brisalcu vetrobranskega stekla letala, v katerem so potovali športnik Neymar Jr, njegova sestra Rafaella Santos in Bruna Biancardi, se je pilot odločil za previdnostni ukrep, da predčasno pristane v Boa Visti v Roraimi, da bi težavo rešili. Sporočamo, da so vsi potniki v redu in čakajo na nadaljevanje leta."

Sam igralec je v videoposnetku na Instagramu povedal: "Želim se vam vsem zahvalit za vaša sporočila in povedati, da je vse v redu. Že smo na poti domov, bil je samo preplah, tukaj smo vsi v redu."

Neymar je bil po koncu sezone z brazilsko reprezentanco v ZDA.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ