R. K. | 16. 4. 2023, 14:50 | Vir: STA

Nogometni zvezdnik z avtom trčil v tramvaj: v vozilu sta bili tudi njegovi hčerki (FOTO)

Profimedia/fotomontaža

V trčenju je bil slavni nogometaš telesno poškodovan, v bolnišnico pa so odpeljali tudi nekaj drugih udeležencev nesreče.

Kapetan italijanskega nogometnega prvoligaša Lazia, Ciro Immobile, je bil z avtomobilom vpleten v prometno nesrečo s tramvajem, so sporočili iz kluba. Immobile je bil za volanom, ko je prišlo do nesreče, v avtomobilu pa sta bili tudi obe njegovi hčerki. Vsi so jo odnesli brez hujših poškodb, Immobile pa je poškodovan.

Profimedia

V bolnišnico odpeljali tudi , nekaj potnikov tramvaja

Italijanski nogometni zvezdnik Immobile se je zjutraj v Rimu s terencem zaletel v tramvaj. Po navedbah njegovega kluba je 33-letnik utrpel lažjo poškodbo hrbtenice in odprt zlom reber.

Njegovi dve hčerki, ki sta bili z njim v avtu, so prav tako odpeljali v bolnišnico na preglede, prav tako nekaj potnikov v tramvaju, ki se je zaradi trka iztiril. Poškodovan je bil tudi voznik tramvaja.

Profimedia

Čaka ga dolg počitek

Podrobnosti nesreče sprva niso bile znane, vendar je bil sprednji del Immobilejevega vozila močno poškodovan.

Lazio je ta čas drugi v serie A in za vodilnim Napolijem zaostaja za 14 točk. Immobile je to sezono dosegel 12 golov, od tega deset v italijanskem prvenstvu. Zdaj bo moral nekaj tednov počivati.

Profimedia

Po poročanju Lazia je danes popoldan še ostal v bolnišnici. "Njegovo stanje je trenutno dobro," so zapisali v klubu.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol