J. B. | 22. 12. 2022, 10:30

Pri Barceloni so upali na vrnitev 'izgubljenega sina', toda Lionel Messi ima drugačne načrte (preverite, kje bo igral)

Profimedia

Na reprezentančnem odru je uradno najboljši na svetu, kar zadeva njegovo udejstvovanje na klubski sceni, pa očitno ni več nobenih dvomov. Argentinec se je že odločil, kako naprej.

Lionel Messi trenutno uživa na dopustu po veliki zmagi na svetovnem prvenstvu v Katarju, a kljub temu razmišlja tudi o svoji klubski prihodnosti. To ne preseneča. Pogodba s Paris Saint-Germainom bo v veljavi le še do konca sezone, potem bo imel proste roke pri iskanju novega delodajalca. V tem so sanjsko priložnost videli pri Barceloni, kjer ne skrivajo, da želijo Messija vrniti na stadion Camp Nou. Toda vse bolj se zdi, da se jim želja ne bo uresničila.

Snubil ga je tudi David Beckham

Messi, okrog katerega se je smukal tudi David Beckham, lastnik ameriškega kluba Inter Miami, se je po poročanju francoskega časnika Le Parisien že vse dogovoril za podpis nove pogodbe s Paris Saint-Germainom. Messi se menda v Parizu počuti odlično (to še zlasti velja za njegovo družino), navsezadnje tam tudi zelo dobro zasluži. Prav tako je prepričan, da ima PSG vse, kar potrebuje, da postane najboljši na svetu. In na poti tja mu želi pomagati tudi izjemni Argentinec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Če bi se že 35-letni Messi vrnil v Barcelono, bi si spet nadel dres kluba, za katerega je pred selitvijo v Francijo odigral neverjetnih 778 tekem, na katerih se je med strelce vpisal 672-krat, med podajalce pa 303-krat. Barcelono je zapustil lani poleti, slovo ni bilo ravno najlepše. Kljub vsemu je tedaj poudaril, da bo Barcelona vedno v njegovem srcu in da se bo nekoč zagotovo vrnil. A ta "nekoč" se vsaj v naslednjem letu očitno še ne bo uresničil.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol