21. 6. 2022, 09:51

Prometna nesreča: avtomobil Cristiana Ronalda uničen

Instagram/Cristiano Ronaldo

Poleg tega, da ljubi nogomet in je eden največjih igralcev v zgodovini nogometa, ima Portugalec tudi ljubezen do superavtomobilov. 

V Španiji je v ponedeljek v hišo na Majorki trčil superšportni avtomobil Cristiana Ronalda, vreden 2,1 milijona evrov.

Zvezdnik Manchester Uniteda je na Balearskih otokih, kjer uživa na počitnicah z družino. Ronaldov bugatti veyron je vozil uslužbenec portugalskega superzvezdnika, ki je v ponedeljek zjutraj trčil v vhod hiše. 

Voznik vozila naj bi utrpel hujše telesne poškodbe, na sprednjem delu avtomobila pa naj bi bila večja škoda.

Ogromna flota vozil

Poleg tega, da ljubi nogomet in je eden največjih igralcev v zgodovini nogometa, ima Portugalec kup superavtomobilov. Njegova "flota" je ocenjena na približno 19,8 milijona evrov.

V nedavnem dokumentarnem filmu, katerega glavna zvezda je bila njegova partnerka Georgina Rodriguez, so oboževalci dobili vpogled v njegovo paleto vozil, vključno s ferrarijem 599 GTO, mclarenom senno in parom rolls-roycev.

Ronaldo in njegova družina so na španski otok prispeli prejšnji teden, saj je Cristiano zaradi poškodbe  izpustil zadnjo mednarodno tekmo Portugalske. 37-letnik je skupaj s partnerko Georgino in otroki Cristianom mlajšim, Evo, Matteom, Alano Martino in novorojenčkom Bello Esmeraldo odletel z zasebnim letalom.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ