P.M. | 19. 11. 2022, 22:08

Samo nekaj minut po objavi svet ponorel za skupno fotografijo Messija in Ronalda

Instagram/Leo Messi

V zadnjih 15 letih sta obvladovala svet nogometa, za oba pa bo svetovno prvenstvo v Katarju zadnje veliko tekmovanje v reprezentanci.

Zaradi gore─Źega rivalstva med Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem so bili v preteklosti ve─Źkrat razdeljeni tudi navija─Źi. Med njima se je nenehno bila bitka za naziv najbolj┼íega nogometa┼ía na svetu, Messi jih ima trenutno sedem, Ronaldo pa pet.

Tik pred za─Źetkom svetovnega prvenstva pa se je zgodila zanimiva situacija. Na dru┼żbenih omre┼żjih sta Messi in Ronaldo delila enako fotografijo. zaradi katere je svet le v nekaj minutah po objavi popolnoma ponorel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Na fotografiji, kjer Messi in Ronaldo igrata ┼íah, se kar vrstijo milijoni 'v┼íe─Źkov', vse skupaj pa je reklama za priznano modno znamko. "Zmaga je stanje duha," sta pripisala ob objavi.

Pod fotografijo se je podpisala kultna fotografinja Annie Leibovitz, ki je v zadnjih desetletjih v fotografski objektiv ujela številne slavne osebnosti, rockovske zvezde in politike, njene kultne naslovnice pa so krasile revije, kot so Rolling Stone, Vogue in Vanity Fair.

Spremljajte Metropolitan na dru┼żbenih omre┼żjih Facebook, Instagram in Twitter.