Uredništvo | 8. 8. 2023, 14:17

Legendarnega nogometaša ne prepozna več nihče (FOTO)

Profimedia

Nekoč je blestel na igrišču, danes pa ...

Nekdanji brazilski nogometaš Ronaldo se je pred 12 leti poslovil od nogometa. Nekdanji zvezdnik Barcelone, Reala in milanskega Interja je bil po izboru Fife najboljši nogometaš na svetu leta 1996, 1997 in leta 2002. Leta 2011 je zaključil nogometno kariero in razkril, da ima težave s ščitnico. "Zbolel sem, imam težave s ščitnico. Zato imam zelo upočasnjen metabolizem in se pač redim," je povedal. Zaradi tega mora jemati zdravila, ki so v svetu športa obravnavana kot doping. 

Nekdanji brazilski nogometaš Ronaldo (na fotografiji levo)

Nekdanji brazilski nogometaš Ronaldo (na fotografiji levo)

Profimedia

Ronaldo, si to ti?

Legendarnega nogometaša so nedavno ujeli na Ibizi, ko je s svojo partnerico Celine Locks užival v morju. Oboževalci pa so bili presenečeni nad njegovim videzom. Nogometaš je danes videti povsem neprepoznavno, saj je od konca kariere pridobil kar nekaj kilogramov. 

Profimedia

Rad ima manekenke

Odvečni kilogrami pa mu očitno niso všeč na ženskah. Eden najbolje plačanih nogometašev na svetu naravnost obožuje manekenke. Leta 1999 se je poročil z manekenko Milene Domingues, s katero ima sina Ronalda. Po štirih letih sta se ločila, pozneje pa je bil nekaj časa zaročen z brazilsko manekenko Danielo Cicarelli. Letošnje leto se je zaročil z manekenko in podjetnico Celine Locks

Profimedia

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol