19. 4. 2022, 14:50 | Vir: STA

Ronaldu se po tragediji nogomet ne zdi pomemben

Profimedia

Kot so sporočili iz Manchester Uniteda, je družina pomembnejša od vsega drugega.

Nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo bo po smrti novorojenca izpustil torkovo tekmo angleškega prvenstva premier league v Liverpoolu. Pri rdečih vragih so še zapisali, da po smrti novorojenca spoštujejo željo 37-letnega nogometaša po zasebnosti.

Par je skupaj od leta 2016, ko je Ronaldo igral za madridski Real. Leto kasneje je Ronaldo javno povedal, da bi rad imel sedem otrok, kar bi se skladalo z njegovo številko dresa. V pogovoru za časnik L'Equipe je takrat dejal, da gre za fetiš. Lani je željo po več otrocih potrdila tudi njegova partnerka.

Ronaldo je v ponedeljek skupaj s partnerko Georgino Rodriguez na družbenih omrežjih sporočil, da žalujeta za novorojencem. Iz njunega zapisa je moč razbrati, da je pričakovani porod dvojčkov preživela le deklica.

Ronaldo je oktobra sporočil, da s partnerko pričakujeta dvojčka. Ta naj bi se pridružila 11-letnemu Cristianu, štiriletnima dvojčkoma Evi in Mateu, ki sta ju rodili nadomestni mami, in štiriletni Alani Martini, ki jo ima v partnerstvu z Rodriguezovo.

Vsi v Manchester Unitedu in nogometni svet pošilja ljubezen Cristianu Ronaldu in njegovi družini, potem ko je klubska legenda v ponedeljek zvečer sporočila srce parajočo novico.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord