J. B. | 19. 5. 2023, 10:50

Seksi manekenka skočila med rjuhe z Messijem in razkrila sočne podrobnosti: "V nekem trenutku sem pomislila, da je ob meni ..."

Profimedia/Instagram/Xoana Gonzalez/fotomontaža

Vsi vemo, da je na igrišču eden najboljših, kar smo jih kdajkoli videli v svetu nogometa. Kaj pa v postelji? Mična Argentinka je postregla z žgečkljivimi podrobnostmi.

Za mnoge najboljši nogometaš vseh časov Leo Messi nikdar ni veljal za velikega ženskarja. Bolj kot ne je čisto pravi družinski človek; že več kot desetletje je v razmerju z Antonelo Roccuzzo, ki jo je spoznal pri vsega petih letih. Antonela je sestrična Messijevega najboljšega prijatelja iz otroških let Lucasa Scaglia, njuna ljubezenska zgodba pa se je začela pisati že leta 2008. Par ima tudi tri sinove: Thiago se je rodil leta 2012, Mateo tri leta pozneje, Ciro je star pet let.

Instagram/Xoana Gonzalez

A čeprav Messi velja za zvestega partnerja, so zdaj v javnost prišle sočne "posteljne podrobnosti", ki jih je z javnostjo delila seksi argentinska manekenka Xoana Gonzalez. Ta ni razkrila, kdaj se je zapletla z Messijem, trdi le, da se je vse skupaj "zgodilo že pred leti". A spomin na to, ko je skočila med rjuhe z nogometnim zvezdnikom, še ni zbledel.

Sramežljivi idol

"Leo je bil tedaj še zelo mlad," je svojo pripoved začela Xoana Gonzalez in nadaljevala: "Kljub temu je vedel, kaj počne. Ni bil mladoleten, in to je najpomembneje. Zanimivo je, da me ni ogovoril on, ampak njegov telesni stražar. Povedal mi je, da obstaja nekdo, ki bi me rad spoznal. Zanimalo me je, potem pa se je pred mano pojavil Messi, idol vseh nas v Argentini. Vprašala sem ga, zakaj je k meni poslal človeka iz svojega varovanja, namesto da bi sam pristopil do mene in me spoznal. Šele pozneje sem opazil, kako sramežljiv je bil. Pogovarjala sva se o glasbi, ne spomnim se, ali mi je rekel, da ima dekle ali ne. Nato sva šla v njegovo stanovanje v Puerto Maderi."

Profimedia

V stanovanju se parček seveda ni zgolj pogovarjal, toda to, kar je sledilo, manekenke ni kdo ve kako navdušilo. "V postelji pričakujete, da bo vaš partner za vas naredil to, kar vi naredite zanj. Želela sem, da bi mi dal malo več. Toda ... V nekem trenutku se mi je zazdelo, da je ob meni poleno," se je za konec sočne izpovedi slikovito izrazila Xoana Gonzalez.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol