J. B. | 1. 12. 2022, 12:10

Si je dovolil preveč? Razvpiti televizijski komentator brez milosti obračunal z ženami nogometašev

Profimedia/Instagram/fotomontaža

Ne samo nogometaši, na svetovnem prvenstvu v Katarju so v središču pozornosti tudi njihove žene. Eden od najbolj razvpitih televizijskih komentatorjev jim je sporočil, kaj si misli o njih.

Nogometna reprezentanca Srbije se v Katarju pripravlja na odločilno tekmo, v petek si bo poskušala priigrati zmago nad Švico, s katero bi se lahko prebila v osmino finala svetovnega prvenstva. Toda v času, ko bi nogometaši najbolj potrebovali mir, se je izbrana vrsta znašla v središču čisto pravega ljubezenskega škandala. Številni mediji trdijo, da naj bi žena enega od reprezentantov slednjega prevarala z njegovim soigralcem. Čeprav so v taboru Srbije vse skupaj odločno zanikali, se navijači bojijo, da bodo govorice negativno vplivale na njihove ljubljence pred tekmo s Švico.

Razvajeni, ker niso bili v vojski

Vse skupaj je pokomentiral tudi upokojeni srbski nogometaš Rade Bogdanović, ki se je v zadnjih letih dokazal kot eden najbolj sočnih in brezkompromisnih televizijskih komentatorjev. Bogdanović je brez dlake na jeziku, tokrat pa je svoje ostre puščice usmeril predvsem v žene in dekleta srbskih reprezentantov.

YouTube/RTS Srbija/posnetek zaslona

"Zdajšnja generacija nogometašev je generacija fantov, ki so zelo nadarjeni, a niso nikdar služili vojaškega roka. Če bi ga, potem bi vedeli, kako je biti pet, šest mesecev brez staršev in svojih najbližjih. Niso bili v vojski in zdaj so razvajeni," je bil oster Bogdanović, svoj čas tudi član Atletica iz Madrida.

Ko so zraven, je to parada kiča

"Ni mi všeč, da so v Katar odšle tudi spremljevalke nogometašev. Kadar so ženske preblizu reprezentance, nihče ni ne vesel, ne srečen, ne dobre volje. To je zgolj in samo parada kiča. Zdaj se je tem fantom ponudila priložnost generacije. Če bi bil na njihovem mestu, bi izključil telefone in se posvetil le nogometu. Njihove spremljevalke pa ... Naj pestujejo otroke, naj se kopajo v milijonih in naj vendarle pustijo nogometaše pri miru," je dodal danes 52-letni Bogdanović in razjezil številne v Srbiji, ki mu očitajo predvsem to, da je bil s svojimi besedami preveč nespoštljiv do žensk in da je hkrati vse partnerice nogometašev vrgel v isti koš.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ