J. B. | 5. 4. 2023, 10:11

Slovenski vratar Samir Handanović po tekmi povsem izgubil živce: najprej prepir in prerivanje, potem so pele celo pesti (VIDEO)

Profimedia

Kaj se je zgodilo po koncu obračuna v Torinu, da se je legendarni Ljubljančan predstavil v vlogi, v kakršni ga nismo videli še nikdar?

V sosednji Italiji sta se v torek v polfinalu tamkajšnjega pokala pomerila velikana Juventus in Inter. Prvi obračun za preboj v veliki finale se je končal z 1:1, na povratnem pa bodo Milančani zagotovo brez Samirja Handanovića. Izjemni slovenski vratar je v pričakovanju ostre kazni, potem ko je po koncu tekme povsem izgubil živce. 

Profimedia

Že 38-letni Ljubljančan, ki je vedno veljal za sila mirnega nogometaša, se je po obračunu na zelenici sporekel s članom Juventusa Juanom Cuadradom. Slovenec in Kolumbijec sta se najprej prepirala, nato je vse skupaj preraslo v prerivanje in na koncu celo v obračunavanje s pestmi!

Kdo je koga prvi udaril, kdo je koga kolikokrat udaril in kaj je bilo krivo, da je vse skupaj preseglo mejo dobrega okusa, za zdaj ni znano.

Kar drži kot pribito, pa je dejstvo, da Handanovića zaradi neprimernega in nasilnega obnašanja čaka zelo, zelo ostra kazen.

Med Handanovićem in Cuadradom naj bi počilo zaradi napadalca Interja Romeluja Lukakuja. Belgijec je tik pred koncem tekme izenačil na 1:1, nato pa postregel s slavjem, ki je bilo po mnenju številnih neokusno. Cuadrado naj bi po tekmi pristopil do Handanovića in mu potarnal, da je Lukaku prestopil mejo dobrega okusa. Nekdanji slovenski reprezentant se je pričakovano postavil v bran svojemu soigralcu, nato je beseda dala besedo in stvari so ušle izpod nadzora.

Profimedia

Po poročanju italijanskih medijev je bilo nato vroče tudi v predoru pod stadionom, ki vodi do garderob. Tudi tam naj bi se nogometaši prerivali, kričali drug na drugega in se obnašali, kot se preprosto ne spodobi. Da bo imel disciplinski sodnik italijanske zveze ogromno dela, drži kot pribito.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol