J. B. | 27. 12. 2023, 12:50

"Počivaj v miru, dragi prijatelj ..." Slovenski nogometni klub čez praznike sporočil žalostno novico (usodna nesreča)

Profimedia

Žalost vest je prišla iz Maribora in kot ostra britev zarezala v srca navijačev slovenskega nogometnega kluba ...

Čas topline, druženja, sreče, veselja in obdarovanja se je pri slovenskem nogometnem klubu sprevrgel v boleče trenutke žalovanja. NK Veržej javnost obvestil o mnogo prezgodnji smrti nekdanjega nogometaša kluba - poslovil se je Andrej Osterc, ki je prleškemu nižjeligašu ostal zvest tudi po koncu igralske kariere.

Andrej Osterc, ki se je rodil leta 1975, je v klubu deloval tudi kot trener in bil hkrati član upravnega odbora. Kot poroča SobotaInfo, je Andrej Osterc življenje izgubil v prometni nesreči, do katere je prišlo v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru.

"Z globoko žalostjo sporočamo, da nas je prezgodaj zapustil naš ljubi Andrej Osterc. Bil je izjemno cenjen dolgoletni igralec, strasten trener ter nazadnje predani član upravnega odbora NK Veržej. Andrej je s svojo predanostjo nogometu puščal trajen vtis in navdihoval vse okoli sebe. Njegova zapuščina bo živela v srcih tistih, ki so ga imeli čast poznati in deliti trenutke z njim. V teh težkih trenutkih izrekamo iskreno sožalje njegovi ženi, sinu in hčerki, bratu, staršem ter vsem sorodnikom. Skupaj najdimo moč v lepih spominih, ki jih bomo ohranili za vedno. Andrej Osterc, hvala ti za vse trenutke smeha, učenja in nogometne strasti. Počivaj v miru, dragi prijatelj," so se od svojega dolgoletnega člana poslovili pri NK Veržej.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord