Nika Vajnhandl | 6. 4. 2022, 16:45

ON je strah in trepet športnih igralcev, priljubljen pa je pri njihovih dekletih

Profimedia

Poglejte, kakšen je premer njegovega bicepsa! Presenetilo vas bo!

Nogometni sodnik Anderson Daronco ni bil zastonj označen za najmočnejšega sodnika na svetu. Ko nogometaši vidijo velikost njegovih bicepsov, si verjetno ne upajo kaj dosti oporekati brazilskemu delilcu pravice, ki sodi v prvi brazilski ligi in na tekmo v povprečju podeli 4,3 kartona, poroča Moški svet. Sodi tudi na južnoameriškem prvenstvu Copa America in kvalifikacijah za svetovno prvenstvo.

44 centimetrov širok biceps

41-letnik iz Santa Marie naj bi imel po poročanju tujih medijev bicepse, katerih obseg znaša kar 44 centimetrov. V domovini je znan pod vzdevkom Juiz Fortao, kar v prevodu pomeni močni sodnik.

Profimedia

Kakšna omara v resnici je, nazorno priča fotografija, kjer ob njem stoji Brazilec Hulk, ki velja za pravega orjaka med nogometaši, ob Daronconu pa je videti, kot so drugi nogometaši videti proti njemu.

Ima jasna in glasna načela

Sam pravi, da s svojimi mišicami ne želi ustrahovati nogometašev in želi, da ga spoštujejo zaradi njegovih sodniških sposobnosti, ne mišičastega telesa, poroča Moški svet.

Daronco je pred nekaj leti postal prvi sodnik v Braziliji, ki je prekinil dvoboj zaradi homofobnih vzklikov s tribun med ekipama Vasco de Gama in Sao Paulo, in sicer avgusta 2020, ko je tekmo v drugem polčasu prekinil za 19 minut in zahteval, da se pred nadaljevanjem vzkliki končajo, še poročajo.

Ali je samski?

Dekleta, vas zanima, ali je samski? Žal vas moremo razočarati. Je srečno poročen in oče dveh otrok, zaradi narave svojega posla in morebitnih groženj pa svoje zasebno življenje drži proč od oči javnosti, so zapisali še na portalu Moški svet.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord