J. B. | 8. 12. 2022, 10:15

Sramota na tiskovni konferenci brazilske reprezentance: tiskovni predstavnik zagrabil mačko, potem pa ... (VIDEO)

R Soccer/posnetek zaslona

Številni so prepričani, da bi moral bradati možakar prejeti ostro kazen. Kakšno je vaše mnenje? Je res ravnal povsem neprimerno?

Glede na za zdaj videno na svetovnem prvenstvu so Brazilci eni od favoritov za končno zmago. Selecao se je s svojo všečno in napadalno usmerjeno igro prikupil številnim nogometnim navdušencem po vsem svetu. Toda medtem ko so si nogometaši s predstavami na igriščih v Katarju priigrali nemalo novih podpornikov, je za zgražanje svetovne javnosti poskrbel tiskovni predstavnik brazilske reprezentance.

Vsi v smehu, toda ne tudi tiskovni predstavnik

Na tiskovni konferenci pred tekmo s Hrvaško, ki se bo v petek začela ob 16. uri, je brazilskega zvezdnika Viniciusa Juniorja obiskala tudi - mačka! Da, prav ste prebrali. Kosmata "zverinica" je nenadoma skočila na mizo, za katero je sedel nogometaš Reala iz Madrida, in poskrbela za smeh v dvorani. Nasmejal se je tudi brazilski zvezdnik, ne pa tiskovni predstavnik. Ta je mačko sprva sicer pobožal, nato pa zagrabil z obema rokama in - verjeli ali ne - vrgel z mize!

Čeprav je bilo z mačko vse v najlepšem redu, saj je pristala na nogah in mirno odšla naprej, so borci za pravice živali hipoma zagnali vik in krik. Tiskovni predstavnik se je znašel na udaru ostrih kritik, številni so prepričani, da bi moral biti za svoje dejanje tudi ostro kaznovan. "Zaradi tega ne boste postali svetovni prvaki," je bil eden od komentarjev na družbenih omrežjih, nekdo je dodal: "Upam, da vas bo zaradi tega Hrvaška razbila!"

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord