R. K. | 5. 12. 2022, 11:35

Stroga vzgoja Cristiana Ronalda in Georgine: eden od njunih otrok živi po prav posebnem režimu

Profimedia

Cristiano Junior ima natančno določeno, kaj sme in česar ne sme uživati. Če se kdaj zgodi, da poje preveč sladkorja, sledi kazen. 

Eden najuspešnejših nogometašev vseh časov, portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo in njegova partnerica Georgina Rodriguez imata pri vzgoji petih otrok zelo stroga pravila. Še posebej veljajo za njunega najstarejšega sina Cristiana Juniorja.

Ker se Cristiano Ronaldo veliko posveča nogometu in svoji karieri, za otroke večinoma skrbi Rodriguezova, ki je v svoji dokumentarni seriji I am Georgina na Netflixu razkrila, kakšnih strogih pravil se morajo otroci držati. Najstrožji režim ima Cristiano Junior, ki, tako kot njegov oče, trenira nogomet, Ronaldo pa je zanj nekoč dejal, da je lahko celo uspešnejši od njega, če se bo držal določene rutine, piše Dnevnik.hr.

Profimedia

Če je sladkorja preveč, sledi kazen

Ronaldo mlajši ne uživa hitre hrane, ravno tako pa ne uživa nobene druge hrane, ki velja za nezdravo. Izogiba se sladkarijam, pije veliko vode, prehranjuje pa se predvsem s hrano, ki ima veliko beljakovin. Nogomet trenira po več ur na dan, poleg tega pa se, kot njegov oče, po treningu oprha z mrzlo vodo, kar dobro vpliva na regeneracijo mišic.  

Če si Ronaldovi otroci kdaj privoščijo preveč sladkorja, so 'kaznovani' s telovadbo. Pred časom je slavni nogometaš na Instagramu objavil: "Pojedli smo sladoled, čas je za telovadbo," in dodal videoposnetek Juniorja, ki teče po tekalni stezi. Posebna pravila veljajo tudi za njune druge otroke, ki imajo med drugim svojega zasebnega učitelja na domu. Učijo se tujih jezikov in se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi, so še zapisali pri Dnevnik.hr.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.