J. B. | 13. 3. 2023, 08:44

Svet nogometa pretresla grozljiva tragedija: v prometni nesreči umrla soigralca, fizioterapevtka in upokojeni nogometaš (VIDEO)

YouTube/WELT Nachrichtensender/posnetek zaslona

Vse so imeli pred sabo ... Potem pa ... Trk, glasen pok, zverižena pločevina in solze številnih. Zgodila se je nepredstavljiva tragedija.

Nemčijo in svet nogometa je pretresla grozljiva tragedija, potem ko so v hudi prometni nesreči življenje izgubili kar štirje člani tamkajšnjega nižjeligaškega kluba Alemannia 05. Nesreča se je zgodila v noči s sobote na nedeljo, in sicer v okolici Karlsruheja

Razlogi za nesrečo za zdaj še niso povsem znani, je pa policija sporočila, da sta dva avtomobila čelno trčila. V enem so umrli vsi štirje potniki, nihče ni bil starejši od 30 let. V drugem sta se kot potnika v taksiju vozila dva brata. Eden je umrl, drugi je težko poškodovan. Hude poškodbe je utrpel tudi voznik taksija. 

Avtomobila sta bila v zares silovitem trku povsem uničena.

Nogometaša Danny Zimmerer in Tim Paluschka, fizioterapevtkinja Leonie Burkart in upokojeni član Alemannie 05 Philipp Dommer so se vračali s klubske zabave, ko je oseba, ki je vozila, nenadoma izgubila nadzor nad avtomobilom in zapeljala na nasprotni voznik pas.

Za krmilom BMW-ja naj bi po poročanju nemških medijev sedel Danny Zimmerer.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel