R. K. | 13. 5. 2023, 19:09

VIDEO: V hudi prometni nesreči tragično umrl nekdanji nogometaš (dirjal naj bi kar 220 kilometrov na uro)

Twitter/Дикая Москва

Čeprav so mu reševalci nemudoma priskočili na pomoč, mu niso mogli rešiti življenja.

Svet nogometa je pretresla vest o tragični smrti 32-letnega ruskega nekdanjega nogometaša Aleksandra Karakina, ki je znan po tem, da je v preteklosti igral za moskovski Dinamo in FC Himki. Karakin je kariero končal pred petimi leti, v noči iz petka na soboto pa se je v hudi prometni nesreči prezgodaj končalo tudi njegovo življenje.

Ni mu bilo več pomoči

Prometna nesreča, v kateri je bil udeležen Moskovčan, se je zgodila okoli 1.30 zjutraj. Karakin naj bi se s hitrostjo 220 kilometrov na uro z osebnim vozilom zaletel v obcestno ogrado, nato pa se večkrat prevrnil. Čeprav so mu takoj po nesreči priskočili na pomoč reševalci in ga nemudoma prepeljali v bolnišnico, ga zdravniki niso mogli več rešiti, poroča Ekipa.

So krive nelegalne avtomobilske dirke?

Eden od očevidcev je za ruske medije povedal, da se je zgodilo le 30 metrov od njega. Po njegovih besedah naj bi pred tragičnim dogodkom po cesti dirkala dva športna avtomobila. O nelegalnih avtomobilskih dirkah, ki naj bi se na tem območju redno odvijale, po pisanju omenjene spletne strani poročajo tudi ruski mediji. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol