23. 11. 2022, 19:37 | Promocijska objava

Vabljeni na prenos nogometa v največji športni bar v Sloveniji! Ob derbiju Brazilija-Srbija vas čaka posebni spremljevalni program

PROMO

Svetovno prvenstvo v Katarju se je dobro začelo in že jutri nas čaka prvi derbi skupinskega dela, saj se bosta pomerili Brazilija in Srbija. Dve odlični ekipi z veliko odličnih nogometašev, ki igrajo napadalno usmerjen nogomet, so garancija za dobro tekmo.

V največjem športnem baru v Sloveniji so posebej za to tekmo pripravili MDE dogodek z bogatim spremljevalnim programom. DJ, nagradne igre, tekmovanje navijačev in animacija otrok za čas tekme so samo nekatere izmed prednosti zakaj bi bili jutri zvečer tudi vi z nami!

Poleg bogatega programa so v sodelovanju s humanitarno organizacijo Srbi Za Srbe v dogodek vključili tudi humanitarno noto.

VSI LJUBITELJI NOGOMETA STE TOREJ VABLJENI V ŠPORTNO HIŠO. DOŽIVITE NOGOMET DRUGAČE! ZAČETEK OB 19. URI.

Carlsberg sport bar je del Športne hiše v BTC City Ljubljana in je največji športni bar v Sloveniji. Velikost in oblika omogoča ta odlično navijaško izkušnjo, ki meji na doživetje tekme na samem prizorišču. Z vrhunsko tehnično opremo, ozvočenjem in velikimi zasloni omogočajo ogled več tekem hkrati. Obenem zagotavljajo povsem novo izkušnjo obiskovalcem, saj z vodenim in povezanim programom ponujajo doživetje ogleda, v katerega z nagradnimi igrami vključujejo navijače ter tako nudijo posebno izkušnjo navijanja, kjer je v ospredje postavljena izkušnja slehernega navijača.