N.Z. | 20. 12. 2022, 12:01

VIDEO: Messi z ekipo se je za las ognil tragediji ob sprejemu (poglejte, kaj se je zgodilo)

profimedia

Messi, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Maria in Nicolas Otamendi so se povzpeli na streho avtobusa, kar pa bi jih lahko stalo tudi življenja.

V noči s ponedeljka na torek so v Buenos Aires prispeli novi svetovni prvaki, nogometaši Argentine, ki so svoji domovini prinesli tretji naslov svetovnih nogometnih prvakov.

Po pristanku z letalom so jih najprej na letališču, potem pa na ulicah Buenos Airesa pričakale nepregledne množice navijačev. Po nekaterih ocenah naj bi Messija in ekipo prišlo v živo pozdraviti več kot dva milijona ljudi.

Vzneseno vzdušje je botrovalo, da se je nekaj igralcev Argentine povzpelo na streho odprtega avtobusa, da bi pozdravili tam zbrane navijače.

Žal pa bi jih ta podvig lahko stal tudi življenja.

Ko so se Leonel Messi, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Mario in Nicolas Otamendi peljali na strehi avtobusa, je ta v nekem trenutku zapeljal pod žicami daljnovoda. Po zaslugi hitrih refleksov se je nogometašem uspelo še pravočasno skloniti in se tako ogniti tragediji. Najhuje, kar se je zgodilo, je bilo, da je Paredes ostal brez kape.

Sicer pa si poglejte VIDEO spodaj in presodite sami.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol