J. B. | 24. 3. 2023, 11:10

(VIDEO) Svet se zgraža, ljudje so ogorčeni: "Tako slabo himne še nihče nikdar ni zapel!" (celo nogometaše je bilo sram)

Rai 4/posnetek zaslona

Bodimo pošteni - tole je bilo zares katastrofalno ...

V četrtek so se začele kvalifikacije za Euro 2024, Slovenija se je na pot proti Nemčiji podala z zmago v Kazahstanu. Četa Matjaža Keka seveda ni bila edina, ki je bila včeraj na delu. Odigranih je bilo kar nekaj tekem, med drugim sta se pomerili tudi velesili Italija in Anglija. Obračun je bil odigran v Neaplju, gledalci so videli tri zadetke in zmago gostov z 2:1. 

"Umorila" je britansko himno

Dan po tekmi bolj kot dogajanje na zelenici neapeljskega stadiona odmeva dogodek, ki se je zgodil tik pred začetkom obračuna. Tedaj je bila v središču pozornosti italijansko-ameriška pevka Ellynora, ki je - tako otoški mediji - "umorila" britansko himno God Save The King. In bodimo pošteni, v Rimu rojena glasbenica, ki se je pri devetnajstih preselila v New York, zares ni imela ravno najboljšega dneva.

"Tako slabo himne še nihče nikdar ni zapel," je bil eden od številnih negativnih komentarjev, ki jih je bilo moč prebrati na družbenih omrežjih. "Morda bodo naslednjič našli nekoga, ki bo dejansko poznal besedilo himne," so se ogorčene misli širile kot požar: "Kaj za vraga je bilo to?! Aretirajte jo!" Vidno začudeni so bili celo angleški nogometaši, ki niso mogli verjeti, kaj se dogaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐄 𝐋 𝐋 𝐘 𝐍 𝐎 𝐑 𝐀® (@ellynoraofficial)

Ellynora se je po tekmi opravičila navijačem angleške reprezentance, hkrati pa krivdo prenesla na organizatorje. Pojasnila je, da je imela v ušesu slušalko, ki pa je slabo delovala. Zvok, ki ga je slišala v ušesu, je bil podvojen, vmes se je nekajkrat zaustavil, zato je bila zmedena in čeprav se je trudila popraviti slab začetek, ji to preprosto ni uspelo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord