A. B. | 20. 5. 2022, 22:33

(VIDEO) Tako VELIČASTNO so se v Mariboru poklonili Marcosu Tavaresu

N. K.

Facebook/Gregor Salamon

Navijači nogometnega kluba Maribor so mu pripravili slovo, ki si ga legendarni nogometaš ne bi mogel predstavljati niti v najlepših sanjah.

Nogometaš Marcos Tavares se je na sobotnem obračunu Maribora in Aluminija poslovil od Ljudskega vrta. Temu primerno mu je navijaška skupina Viole v slovo pripravile veličasten ognjemet. 

Na Studenški brvi so zvečer zagorele prve bakle, Tavares pa se je s čolnom zapeljal po reki Dravi in pozdravil svoje zveste navijače. Množice so vzklikale njegovo ime in mu s tem izrazile ogromno podporo. 

Podpora in poklon, ki je je bil deležen Tavares sta odmevala po celotnem Mariboru in ni ga bilo Mariborčana v bližini, ki si ne bi ogledal teh prizorov. 

Zvesta navijača N. K. in U. B. sta z nami delila videoposnetke dogajanja, ki so nas pustili brez besed.



Spomnimo, da so po zadnji tekmi Tavaresa upokojili tudi dres z njegovo številko 9, kar pomeni, da njegovo ime za vedno ostaja zapisano v zgodovino nogometnega kluba, njegovi nogometni uspehi pa bodo še dolgo odmevali daleč po svetu. 

Video utrinek dogajanja si lahko ogledate tudi spodaj in podoživite čustva, ki so ta večer kot ogenj gorela za nogometaša, ki mu z velikim spoštovanjem navdajajo vzdevek Živa legenda. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol