27. 5. 2022, 14:10

Ganljivo: žena zvezde italijanskega nogometa denar za bolnišnice zbirala s pešačenjem

Instagram/Martina Maccari

Podala se je na potovanje med Jadranom in Piemontom. Pot jo je vodila skozi 26 italijanskih občin.

Žena branilca in kapetana Juventusa Leonarda Bonuccija, Martina Maccari je hodila več kot dvajset dni, da bi zbrala sredstva za bolnišnico "Regina Margherita" v Torinu, kjer se je zdravil njen sin.

Bonucci je z njunimi tremi otroki v Torinu čakal na vrnitev svoje žene. ki je končala dolgo 575-kilometrsko pot, ki se je začela 1. maja po začetku dobrodelnega projekta "Na isti cesti".

Zbranih 170 tisoč evrov

Martinina pot se je začela na Jadranu od koder je prečkala skupno 26 občin. Na pot se je odpravila sama, a so se ji na poti pridružili tudi drugi in tako jo je spremljalo preko 300 ljudi. 

Da je dobrega srca je pokazala tudi na poti. Poglejte si primer tega na videu, ki ga je objavila na Instagramu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Maccari (@martinazoev)

Zbrana vsota denarja znaša približno 170 tisoč evrov. Denar, ki bo namenjen nevrokirurškemu oddelku otroške bolnišnice "Regina Margherita" Torino, zlasti za nakup eksoskopa za občutljivo operacijo možganov.

V tej isti zgradbi je bil hospitaliziran Matteo Bonucci, njun drugi sin, ki je pri dveh letih zbolel za resno boleznijo. Ob vrnitvi v prestolnico Piemonta so žensko pozdravili tudi Alena Seredova, Buffonova bivša žena, Carolina Bonistalli (Chiellinijeva žena) in Deniz Akalin (partnerka Andrea Agnellija). Sredstva bo mogoče darovati do prihodnje jeseni, ko bo ob zaključni prireditvi predstavljen tudi dokumentarni film.

Na cilju med srečanjem s svojo družino Martina ni mogla zadržati solz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Maccari (@martinazoev)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol