Uredništvo | 9. 11. 2023, 17:27

Zlatana Ibrahimovića povsem zasenčila njegova 11 let starejša partnerica, ki se v javnosti le redko pojavi

Profimedia

Nogometni superzvezdnik je nekoč na novinarsko vprašanje odgovoril, da si želi samo eno žensko.

Zlatana Ibrahimovića in njegovo lepo partnerico Heleno Seger so paparaci nedavno ujeli v Milanu, kjer sta si v eni od lokalnih restavracij privoščila brezskrbno kosilo. Čeprav gre za enega najbolj slavnih parov na svetu, se skupaj v javnosti ne pojavljata pogosto. Kljub prisotnosti nogometnega superzvezdnika pa je bilo tokrat večina oči uprtih predvsem v njegovo svetlolaso spremljevalko.

Profimedia

Fotografi so par, ki je nase nadel precej ležerna oblačila, opazili takoj, ko sta zapustila hotel in ju spremljali vse do bližnje restavracije. Čeprav je 53-letna manekenka, igralka in podjetnica od Ibrahimovića 11 let starejša, se zdi, da starostne razlike nikoli nista zares pokazala

"Videla sem samo njegov velik nos in zlato uro na roki"

Ibrahimović in Segerjeva sta sicer v zvezi od leta 2001 in imata skupaj dva sinova, 17-letnega Maximiliana in 15-letnega Vincenta. Segerjeva se je po končani manekenski karieri posvetila podjetništvu in je tudi tista, ki vodi večino Ibrahimovićevih poslov. Med drugim skrbi za miliionske pogodbe, ki jih ima nogometaš s sponzorji. Par svoje zasebno življenje pred javnostjo uspešno skriva, a je Segerjeva ob neki priložnosti kljub temu razkrila, kako sta se z nogometnim zvezdnikom spoznala.

Profimedia/fotomontaža

"Ko sem spoznala Zlatana, je bil star 21 let, jaz pa 32. Takrat sem že zgradila uspešno kariero, imela svoj denar in nisem potrebovala nogometaša, ki bi me podpiral. Bila sem neodvisna, on pa ni bil niti moj tip moškega. Ko sva se prvič srečala, je s svojim ferrarijem zaprl pot mojemu mercedesu in videla sem samo njegov velik nos in zlato uro na roki. Bila sem slabe volje, nanj sem kričala in mislim, da mu to ni bilo všeč," je Segerjeva povedala v enem od svojih redkih intervjujev.

Premagala govorice o nezvestobi

O 53-letni Švedinji je znano tudi, da naravnost uživa v hitrih vožnjah z motorjem in ni prevelika ljubiteljica pospravljanja. O svojem telesu meni, da ima prevelike ustnice in prekratke noge, veliko bolje pa se počuti v kavbojkah kot v dizajnerskih oblačilih. Da ni ravno tipična žena nogometaša, kaže tudi dejstvo, da za domača opravila nima zaposlene gospodinje, ampak vse potrebno postori sama.

Profimedia

Par se je sicer v preteklosti spopadal s številnimi govoricami o Zlatanovi nezvestobi, a sta to nazadnje premagala, nogometaš pa je nekoč na novinarsko vprašanje, o kakšnih ženskah razmišlja, odgovoril: "Želim si le eno žensko," pri čemer je imel v mislih nikogar drugega kot svojo partnerico, piše Dnevnik.hr.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol