J. B. | 3. 10. 2022, 13:00

Znani nogometaš se je junija poročil, že julija pa v posteljo vabil medicinsko sestro

Profimedia/Instagram/Donna Defoe/posnetek zaslona/fotomontaža

Nekoč je gole tresel kot po tekočem traku in redno igral tudi v dresu z državnim grbom, zdaj pa ga mediji po zobeh vlačijo zaradi naravnost bizarne zgodbe o domnevni nezvestobi.

Jermain Defoe, nekdanji nogometni reprezentant Anglije, ki je dva od svojih 20 zadetkov v dresu z državnim grbom dosegel na dveh tekmah s Slovenijo (z drugim je četi Matjaža Keka leta 2010 zaprl vrata osmine finala svetovnega prvenstva v Južni Afriki), se je znašel v središču naravnost bizarnega škandala. Danes 39-letni napadalec, ki je zlata leta svoje kariere preživel pri Tottenhamu, se je znašel v središču pozornosti britanskih medijev, potem ko naj bi že mesec dni po poroki v spolne odnose nagovarjal medicinsko sestro!

Defoe je junija na kar 200.000 funtov vredni ceremoniji obljubil večno zvestobo Donni Tierney, a je že julija pozabil na dano zaobljubo. "Ona je moja prihodnost, ona bo za vedno. Donna je oseba, s katero želim živeti do konca življenja," je Defoe dejal takoj po poroku. Že nekaj tednov kasneje je začel dvoriti 40-letni medicinski sestri, ki je celotno zgodbo zaupala medijem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Defoe (@donna_defoe)

"Spoznala sva se že pred leti, a tedaj ni bilo nič med nama. Kljub vsemu sva ostala v stikih, sem in tja sva si izmenjala kakšno sporočilce prek aplikacije WhatsApp. Potem mi je julija nenadoma začel pošiljati sporočila na Instagramu. Na vsak način se je želel dobiti z mano, toda na koncu je bil vse prej kot šarmanten. Jasno je, da je imel v mislih le eno stvar. Ko sem spoznala, da je poročen, sem nemudoma prekinila z vsem skupaj. Karkoli drugega ne bi bilo pošteno do njegove žene. Poleg tega pa ... Kdo za vraga nekaj takšnega počne mesec dni po poroki?" je svojo zgodbo razkrila neimenovana medicinska sestra.

Zakoncev Defoe odmevno medijsko razkritje vsaj nazven ni kaj prida pretreslo. Nogometaševa žena je dan po objavi omenjene izjave na Instagramu objavila fotografijo, na kateri ji družbo dela prav njen novopečeni mož ...

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord