10. 6. 2022, 12:07 | Promocijska objava

Nogometna vročica turnirjev "Živjo, nogomet" je ogrela igralce in navijače po vsej Sloveniji

promocijska fotografija
Nogometna vročica turnirjev "Živjo, nogomet" je ogrela igralce in navijače po vsej Sloveniji (foto: promocijska fotografija)

Pozdrav poletju se odvija tudi na asfaltnih igriščih malega nogometa v seriji turnirjev v organizaciji Pivovarne Union in Nogometne zveze Slovenije. Smo točno na sredini turnirjev »Živjo, nogomet« za uvrstitev v veliki finale. Nogometna vročica se bo v spremstvu zabitih golov, dobre hrane in pijače ter na polno motiviranih navijačev stopnjevala vse do septembra.

Mojstri malega nogometa na asfaltnih igriščih so se na prvih štirih turnirjih pomerili v Kopru, Murski Soboti, Ljubljani in v Velenju. Sončni dnevi, obarvani z duhom nogometa, so na turnirjih združili že 58 ekip mladih in po srcu mladih športnih navdušencev. Vse tekme je spremljalo razigrano vzdušje in bučni glasovi navijačev. 

Navijače so nogometaši v vsaki minuti turnirja navduševali z napeto igro, atraktivnimi potezami, fair playem in zadetki v polno. 

Po končani igri pa so si igralci in navijači hladili vroča grla s hladnimi vrčki pijače Pivovarne Union in preizkusili svoje ročne spretnosti še v ročnem nogometu. 

V Kopru je naziv zmagovalcev prejela ekipa Longi Bar, v Murski Soboti NK Kapela Ekosen, v ljubljanskih Fužinah je največji pokal domov odnesla ekipa Bundes v Velenju pa Objova Stevanivič. Da je bilo veselje ekip še večje so poleg pokala in medalj, ekipe odpeljale domov še zvrhan kombi pijač Pivovarne Union ter si zagotovile mesto za GRAND finale, ki bo 17. septembra 2022 v Ljubljani.

V prihodnjih mesecih nas še čakajo 4 nogometni turnirji v Novi Gorici, Cerknici, Ptuju in Krškem.

Ste se ogreli tudi vi? Nogometno vzdušje in boj za mesto v velikem finalu se v nedeljo, 11. junija 2022, nadaljuje v Novi Gorici. Obišči https://www.union-experience.si/sl/zivjo-nogomet in prijavi svojo ekipo.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.