N.A. | 11. 5. 2020, 11:19

Nogometne suše je konec, Oblak se je vrnil na nogometne zelenice

Printscreen/Twitter

Jan Oblak in njegovi soigralci pri Atletico Madridu so danes začeli trenirati. Zadovoljstvo vseh, ki so se danes vrnili na zelenice in znova udarili po žogi, je bilo zagotovo neprecenljivo.

Atletico Madrid se je začel pripravljati na nadaljevanje sezone 2019/20. Varovanci Diega Simeoneja so bili eni od prvih, ki so se vrnili k treningom v Španiji. Med veselimi je bil jasno tudi naš vratar Jan Oblak, ki je znova stopil med vratnici.

Tako v Madridu kot tudi v Barceloni, kjer so začeli trenirati že pred dnevi, bodo treningi potekali po strogih epidemioloških pravilih, ki vključujejo tudi socialno distanco na terenu. A, kar je najbolj pomembno, je to, da se nogomet počasi, a vztrajno vrača.

Jan Oblak je skupaj s soigralci znova začel trdo trenirati, saj jih v nadaljevanju letošnje sezone nedvomno čaka še veliko dela. Pred izbruhom pandemije virusa covid 19 so rdeče-beli iz Madrida igrali v vse boljši formi, česar pa ne moremo reči ob njenem začetku. Na svoji zadnji tekmi so na Anfieldu v Ligi prvakov s 3 : 2 po podaljških izločili branilce naslova, ekipo Liverpoola, in si tako že zagotovili nastop v četrtfinalu.

Več športnih novic najdete na Sportklub.si. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord