N. V. | 18. 11. 2023, 21:01 | Vir: STA

Đoković ob srečanju s slovenskim športnikom: "Počutim se majhnega" (VIDEO)

Profimedia

Poglejte, kako je bilo videti srečanje dveh vrhunskih športnikov – pridobili smo videoposnetek.

Srbski tenisač Novak Đoković se je v italijanskem Torinu, kjer te dni poteka zaključni turnir tenisačev, srečal s slovenskim odbojkarjem Janom Kozamernikom in srbskim odbojkarjem Markom Podraščaninom. Oba igrata za Trentino, ki je 350 kilometrov oddaljen od Torina in sta izkoristila za priložnost za srečanje s teniškim zvezdnikom.

Jan Kozamernik, Novak Đoković in Marko Podraščanin.

Jan Kozamernik, Novak Đoković in Marko Podraščanin.

Twitter/TRAVEL&Sports

Đoković jima je podpisal nekaj žogic, nato pa so se skupaj fotografirali. Ko se je teniški zvezdnik postavil med oba odbojkarja, je v smehu izjavil: "Počutim se majhnega." S to izjavo je nasmejal vse prisotne, videoposnetek srečanja pa je hitro zaokrožil na družbenih omrežjih.

Đokovića danes čaka pomembna tekma

Đoković se bo danes ob 21. uri pomeril s Špancem Carlosom Alcarazom. Tekma bo zelo pomembna, borila se bosta za nastop v finalu zaključnega turnirja sezone.

Finale bo v nedeljo ob 18. uri, prvi finalist pa je že znan: to je Italijan Jannik Sinner. V polfinalu je bil boljši od Rusa Danila Medvedjeva s 6:3, 6:7 in 6:1. 

Jannik Sinner

Jannik Sinner

Profimedia

Dvaindvajsetletni Sinner ostaja edini neporaženi igralec na zaključnem turnirju. Dobil je vse tri dvoboje v skupini, z zmago proti zmagovalcu 2020 in finalistu 2021 pa se je kot prvi Italijan uvrstil v zaključno dejanje sezone.

Za četrtega igralca sveta bo to največji finale doslej. V karieri ima deset naslovov ATP, štiri je osvojil letos, v finalih pa je izgubil le trikrat.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol