R.S. | 29. 4. 2024, 18:11

Novak Đoković pred beograjsko urgenco: njegov oče je poškodovan

Profimedia

V bolnišnici bo moral ostati še nekaj časa. 

Teniškega asa Novaka Đokovića so pred kratkim videli pred beograjsko urgenco. 36-letnik je obiskal svojega očeta Srđana, ki je med hranjenjem ptic padel s stola in si zlomil nadlahtnico, poročajo srbski mediji. Poškodoval naj bi si tudi ramo. Takoj po nesreči so ga odpeljali v bolnišnico, kjer bo moral ostati še nekaj časa, saj ga čaka operacija. Ko so zdravniki ugotovili, da gre za zlom, so ga premestili na oddelek ortopedije. 

Izpustil bo turnir v Madridu

Đoković se sicer pripravlja na nadaljevanje sezone na pesku. Potrjeno je, da ne bo nastopil na turnirju v Madridu. Nastopil pa bo na turnirju serije masters v Rimu, nato pa še na OP Francije. Srb je trenutno najboljši teniški igralec na svetu. Na prestižni podelitvi nagrad laureus v Madridu je pred kratkim prejel nagrado za športnika leta, kar se je zgodilo že petič v njegovi karieri. S tem se je izenačil s Švicarjem Rogerjem Federerjem.

36-letnik je lani osvojil tri naslove za grand slam v Melbournu, New Yorku in Parizu. S tem je v karieri osvojil že 24 turnirjev za veliki slam in se po številu naslovov izenačil z Margaret Court.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk