26. 5. 2020, 18:36

Novak Đoković se je zahvalil družini Sportklub, ki ga sledi po svetu

Instagram Novak Djokovic

Prvi igralec sveta je zelo ponosen, da mu je uspelo organizirati regionalni turnir "Adria Tour", ki bo na sporedu med 13. junijem in 5. julijem. Prihajajo sama velika imena tenisa, vsi prenosi pa bodo na Sportklubu.

Srbskemu zvezdniku Novaku Đokoviću je uspelo zbrati vrhunsko zasedbo, ki bo skupaj z njim igrala po balkanskih mestih. Prvi turnir bo na sporedu 13. in 14. junija na igriščih TC Novak v Beogradu, nato sledijo Zadar (20./21. junij), Črna gora (27./28. junij) in Banja Luka (3./4. julija), za piko na i pa se bosta 5. julija v Sarajevu v ekshibicijskem dvoboju pomerila Đoković in Damir Džumhur.

Video z Novakovo zahvalo Sportklubu si poglejte tukaj.

"Ponosen sem, ker lahko z vami delim novico o organiziranju dogodka "Adria Tour" na Balkanu. Prvi turnir bo na sporedu v Beogradu. Hvaležen sem, ker imamo priložnost organizirati to tekmovanje, da igramo in podpremo humanitarne projekte," je ob napovedi "Adria Toura" zapisal Đoković, nato pa svoje navijače vprašal: "Kdo je vznemirjen zaradi tenisa?"

Za zdaj je znano, da bodo ob Đokoviću na turnirjih nastopili tudi Dominic Thiem, Grigor Dimitrov, Aleksander Zverev in Viktor Troicki. Vse tekme boste lahko spremljali na programih Sportkluba.

Več si preberite tukaj.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.